• ganoderma ganoderma-text NA KITAJSKEM JO ŽE VEČ TISOČ LET

  OBRAVNAVAJO KOT ZELO

  UČINKOVITO ZDRAVILNO RASTLINO.
  ZDRAVILNA RASTLINA

  KATERA NIMA STRANSKIH UČINKOV

  NITI PO DOLGOTRAJNI UPORABI.
  IZBOLJŠA OSNOVNO STANJE
  ORGANIZMA, IMA SAMOZDRAVILNO MOČ.
 • ganoderma ONE DRAGON MODEL CELOTEN PROCES, OD PROIZVODNJE
  DO PRODAJE, JE V ROKAH PODJETJA.
 • ganoderma URESNIČI
  SVOJE SANJE Z DXN!
  VZTRAJAJ ZA SVOJE ZDRAVJE! BODI MATERIALNO NEODVISEN! ŽIVI NA VIŠJEM ŽIVLJENJSKEM NIVOJU! URESNIČI SEBE!
video PRIDRUŽITE SE
SEDAJ!

Owner of website

Katja Gaber

Katja Gaber

katjagaber20@yahoo.com

0038641812466

Skype: katka0407

Slovenija

 

Prijava na obvestila

Ime:

E-mail:

Informacije o izdelku
Poslovna priložnost

Vnesi besedo!

captcha
Za novo besedo!

Aktualno

DXN je zasedla prestižno 24-to mesto med vsemi direktno prodajnimi podjetji na svetu za leto 2015. 

News

Pripravite si skodelico najboljše kave in me obiščite tudi na http://ganodermaandmore.wordpress.com Vedno je še kaj, kar niste vedeli.. in ne pozabite širiti informacij tudi naprej :)

Zadnje objave

DXN Life Magazine

2017. maj 1. ponedeljek

DXN presentation in UK

2016. januar 29. petek

Promocija

2014. november 21. petek

 

 

 »To je začetek novega dne... Ta dan ti je bil dan, da ga izkoristiš tako, kot si želiš. Lahko ga zapraviš, ali pa porabiš za kaj dobrega. Kar boš storil danes je pomembno, ker boš zamenjal dan svojega življenja za to. Ko pride jutri, bo današnji dan odšel za vedno; v njem pa bo ostalo tudi to, kar boš ti prispeval vanj - naj bo nekaj dobrega.«

 


 

Sem Katja Gaber, po izobrazbi kozmetični tehnik in dipl. fizioterapevtka (trenutno sicer počnem nekaj čiiisto drugega :), mati dveh malih fantičkov (starih 5,5 let in 4 leta) z veliiiko energije, Pilates inštruktor (to je za mojo dušo!), občasna tekačica, raziskovalka vsega dobrega za bolj zdravo življenje, pa še bi se kaj našlo.   

 

 

 

Polno zaposleni starši z majhnimi otroci me bodo sigurno razumeli, če rečem, da so kakšni dnevi reees utrujajoči in z najmanj eno (samo eno?) skodelico kave si kar ne moreš predstavljati, kako jih »preživeti«. Ali pa se mi to mogoče dogaja, ker bom letos dopolnila 37 let? :)


 

 

Popolnoma sem prepričana, da se prave stvari v življenju zgodijo ob pravem času... Ena od takih stvari je bil tudi mail, ki mi ga je pred enim letom (po reees dolgem času) poslala moja sošolka iz srednje šole, Mojca, z informacijami o DXN izdelkih.

                                    

 

Seveda sem bila najprej zelo skeptična. Me je pa vseeno malo »firbec matral«, kaj je to zaena zadeva. Zato sem se poglobila v zbiranje informacij o Ganodermi lucidum, Spirulini, Morindi Citrifolii (Noni soku) in drugih, res krasnih rastlinah, katerih učinkovine se nahajajo v izdelkih. Z vsako na novo pridobljeno informacijo sem hotela izvedeti še več in več. Bila sem popolnoma navdušena. V bistvu so se mi porajala vprašanja, kako to, da nisem na te proizvode naletela že prej!? Pa očitno še ni bil pravi čas! :)                                                     

 

 

 

 

Tisto, kar me je pri DXN tako navdušilo, je bil celoten koncept in filozofija, certificirana organska pridelava (vse certifikate se da videti na internetu) in res veliko različnih izdelkov za vsakodnevno uporabo. Seveda ne smem pozabiti na res dober okus kave! Pa ne samo okus, predvsem to, da dlje drži! ;) Kava je bila namreč tudi glavni proizvod, ki me je zanimal na začetku. Vendar vam moram povedati, da je DXN še mnogo več, kot samo kava...                

                                           


Sama imam več kot deset letne izkušnje v direktni prodaji kozmetičnih proizvodov za veliko mednarodno podjetje. Zdravje od znotraj je sigurno predpogoj za sijoč izgled "od zunaj" :) Tisto, kar mi je bilo pri DXN tako všeč je bilo to, da nihče ne vrši pritiska nad tabo, koliko boš kupil ali prodal. Vse je odvisno od tebe... In sama zase vem, da obožujem kavo! Pa ti?                                                                                            


Želim ti krasen dan!

 

 

 

DXN Facebook Share Share on Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.